KPN stopt met ISDN!

 in Nieuws

Het traditionele telefonienetwerk van KPN bereikt het einde van zijn levensduur. Daarom heeft KPN besloten om de dienstverlening voor ISDN1/2 en PSTN MV per 1 september 2019 te beëindigen*.

Veel ondernemers hebben nog een oude ISDN telefooncentrale die nog prima werkt, dus waarom overstappen als dit nog prima werkt?! Met het nieuws dat KPN stopt met ISDN is dit een onomkeerbaar moment om toch verder te denken…

Kan ik mijn ISDN bij een andere aanbieder wel behouden?

NEE, alle aanbieders stoppen op 1 september 2019 met het aanbieden van ISDN waarna het ISDN-netwerk wordt uitgezet.

Welke alternatieven kan Dentech TeleCommunicatie bieden voor ISDN1/2?

Dentech kan u verder helpen met vast bellen over het Internet VoIP. Hierbij is de keuze om gebruik te maken van een complete telefooncentrale in de cloud of een hybride oplossing om de impact voor uw organisatie te minimaliseren en gefaseerd over te stappen. Bij een hybride oplossing maakt u nog gebruik van uw huidige toestellen en belt u al via VoIP.

Het voordeel van cloud telefonie zijn de extra functionaliteiten zoals het integreren van klantbeheersysteem met de telefooncentrale, wallboard functie om prestaties te monitoren en kunt u telefoongesprekken opnemen.

Dentech neemt u alle zorgen uit handen als het gaat om de overstap van ISDN naar VoIP. Onze technische mensen hebben jarenlange kennis en werkervaring op zowel het gebied ISDN als VoIP.

Toch liever alles in eigen huis als het gaat om telefonie? Of liever overstappen naar 100% mobiel werken via 4G en WiFi? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact op met ons en vraag naar de alle mogelijkheden.

* Dit heeft geen impact op de dienstverlening van PSTN enkelvoudig en ISDN15-20-30

Recent Posts
Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!