Systeem & Netwerkbeheer

Wat is nu de beste ICT-oplossing voor uw organisatie? Een hippe naam? Een oplossing zonder eindig budget? Een fancy team van IT goeroes? Volgens ons draait het om een soepele bedrijfsvoering waaruit een een maximaal rendement haalt. Een omgeving dat storingsvrij zijn werk doet en klaar is voor de toekomst. Alle randvoorwaarden om het optimale uit de output van u en uw medewerkers te halen!

Iedere klant is uniek en voor iedere klant stelt Dentech Automatisering een op maat gemaakt plan waarin uw eisen & wensen worden vertaald naar een oplossing die bij uw organisatie past. Dit alles binnen uw budget, volledig transparant en zonder moeilijke technische termen.

Betrouwbaar

Dentech Automatisering is een betrouwbare, nuchtere en klantgerichte ICT-dienstenpartner voor zowel de levering als implementatie & beheer van uw complete netwerkomgeving.  Wij ‘ontzorgen’ en bieden u alle denkbare producten en diensten onder één dak. Van ad-hoc computer beheer tot innovatieve cloud based oplossingen.

Bent u op zoek naar een no nonsense automatiseringsbedrijf om u te verlossen van achterhaalde systemen, terugkerende storingen of een warboel aan documenten die over het netwerk of zelfs over het Internet zwerven? Dentech Automatisering ontzorgt!

Onze diensten:

  • Het leveren van computers, servers en randapparatuur
  • Beheer en onderhoud van computers, servers en randapparatuur
  • Beveiligen van netwerk & bedrijfsdata
  • Koppelen van computer netwerk en telefonie (VoIP)

Voor wie zijn wij?

Heeft u geen of weinig automatiseringspersoneel in dienst? Heeft u een extra paar handen nodig om IT gerelateerde projecten op de rails te krijgen? Dentech Automatisering denkt met u mee, adviseert en staat u als ondernemer bij in het maken van de juiste beslissingen ten aanzien van de automatisering.

Door uw ICT zaken uit handen te geven kunt u zich richten op wat echt belangrijk is, namelijk uw eigen corebusiness.

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!