Problemen met je WordPress website?

Dentech is gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress websites. Loop je ergens tegenaan? Bel 076-5493797 of neem via de knop hieronder contact met ons op.

Probleem oplossen

Is je WordPress website gehackt? Wit scherm bij het openen van de website na het installeren of updaten van een plugin? Inloggen niet meer mogelijk? Problemen bij het installeren van plugins of templates? Wij hebben voor ieder probleem een oplossing!

Preventie & Onderhoud

Dagelijks worden honderden website gehackt maar de kans op een hack kun je verkleinen door WordPress en de bijbehorende plugins en templates up to date te houden. Aangevuld met onze dagelijkse backup ben je altijd gedekt bij een eventuele websitehack!

Snelheid optimalisatie

Is je website traag en weet je niet waar de vertraging zit? Wij zorgen ervoor dat je website weer optimaal functioneert! Hiervoor duiken we naast een screening van de gebruikte plugins en template diep in de motor (in de Database) van de website.

Site aanpassen

Wil je je website aanpassen maar kom je er niet aan? Weet je niet waar je moet beginnen of ben je toe aan een nieuwe website maar heb je daar het geld niet voor? Voor alle site aanpassingen hebben wij een oplossing waar je zelf een heel eind mee kunt komen!

Vindbaarheid verbeteren

Is je website niet goed vindbaar of had je andere verwachtingen? Wil je iets doen met Google AdWords of Facebook advertenties maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij helpen je in het zadel om het maximale uit je website te halen!

Website bouwen

Voldoet de huidige website niet meer omdat deze bijvoorbeeld niet goed leesbaar is op een mobiele telefoon? Of heb je nog helemaal geen website? Wij bouwen een website voor je die voldoet aan de hedendaagse standaarden. Een website heb je bij ons al vanaf € 350!

Onze kennisgebieden

Advies of hulp op maat nodig? Bel 076 549 37 97 voor
contact met één van onze WordPress specialisten!

Eerste hulp bij WordPress problemen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op!

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!