Beleving

Geef cliënten beleving door ze te laten voelen, horen, zien, ruiken en proeven. Dentech is gespecialiseerd in technische oplossingen om op maat gemaakte beleving te creëren voor zorginstellingen en andere branches.

Beleving

Ontwerpen

Dentech inventariseert samen met u de belevingswensen voor uw cliënten waarna wij de mogelijkheden en onmogelijkheden in kaart brengen.

Ontwikkelen

De technische mensen van Dentech maken alles 100% op maat zodat de beleving aansluit op de gestelde eisen, wensen en regelgevingen.

Support

Niets is vervelender dan storingen en cliënten teleur te stellen. Dentech draagt 24/7 zorg voor een optimale werking van de beleving!

Onze referenties

Efteling

Voor de Efteling hebben we de Virtuele Droomvlucht mogen voorzien van de geurbeleving. Minder valide mensen ruiken op de juiste momenten dezelfde geuren als in de echte droomvlucht.

Blijdorp

De toiletten in Diergaarde Blijdorp hebben voorzien van plafondbeleving middels led panelen met bedrukking (dolfijn en schildpad) en audio in de vorm van een walvis geluid.

Mars

Voor Mars hebben we een display op maat gemaakt ter promotie van een nieuwe smaak M&M’s. In de display hebben we een geursysteem verwerkt die een heerlijke karamel geur verspreide.

Horecava

Voor de Horecava hebben we een virtuele keuken gemaakt waar men tijdens de tour diverse soorten eten ruikt. Hiervoor hebben we dezelfde soort techniek gebruikt als voor de Efteling.

Klik op de paddenstoel voor de demo

Advies of een vrijblijvend gesprek inplannen? Bel 076 549 37 97 voor
contact met één van onze zorgbelevingsadviseurs!

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!