Camerabewaking

Camerabewaking wordt de laatste jaren steeds meer toegepast in winkels, bedrijven en woonhuizen. Door de snelheid en het hoge tempo waarin de techniek op het gebied van (IP) camerabewaking zich ontwikkelt en de sterke daling van prijzen van de apparatuur is een goed camerasysteem op dit moment zeer betaalbaar.

Visie

Dentech heeft zich als doel gesteld (IP) camerasystemen te installeren met gebruik van, uitsluitend professionele apparatuur, de nieuwste technologie en tegen zo laag mogelijke kosten. Hierdoor bent u verzekerd van een professioneel camerabewaking systeem wat zeer veel mogelijkheden biedt, zeer gebruiksvriendelijk is en ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd is.

Doel

Helaas gebeuren er steeds vaker incidenten waarbij camerabeelden zeer goed van pas komen als bewijs. Preventief is het uiteraard al een aanwinst en u heeft er dan alles aan gedaan om de mensen weg te houden van eigendommen. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor toezicht op bijvoorbeeld poorten, veiligheid overzicht bij grote productiehallen en het voorkomen van bedrijfsschade. Het doel is het bedienen van de wens en behoefte bij iedere gewenste toepassing. Met de juiste producten vervullen wij uw camera wensen.

Toepassing

U kunt bij camerasystemen denken aan tal van mogelijkheden, zoals:

 • bezoekers herkennen ( ingang winkel )
 • entree poorten ( intercom, oprijlaan )
 • winkels ( overzicht schappen, kassa controle, kledingrekken )
 • bedrijfspanden ( productie processen volgen, tijdklok )
 • woonhuis ( in en om het huis, zwembad )
 • scholen ( kluisjes, kantine, fietsenstalling )
 • trappen galerij ( veiligheid, vandalisme )
 • het verifiëren van een alarmmelding ( inbraak )

Oplossingen

Dentech heeft diverse oplossingen om een camera systeem nog beter in te zetten en denk hierbij aan:

 • subsidie van de overheid !!!
 • back-up
 • beelden live volgen via een smartphone
 • live streamen tbv webcam op een website
 • service en onderhoudscontract 24×7

Goed te weten

Voor we een definitieve installatie maken, mag de klant een week een testkoffer gebruiken om de beelden te kunnen zien en volgen. Om het beeld aan uw verwachtingen te laten voldoen is de juiste plaats van de camera erg belangrijk. U kunt met de testkoffer zelf uw ideale beeld bepalen, daarmee wordt de installatie geheel naar wens ingeregeld. Op een perfect beeld kunnen verschillende lichtomstandigheden veel invloed hebben. Ook hiervoor biedt de testkoffer uitkomst. U kunt bij alle omstandigheden vooraf bekijken of het naar wens is. Dentech is leverancier van diverse producten.

Voor verdere informatie staan we u graag te woord en heel graag komen we bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek. Ook voor een referentie bij u in de buurt kunnen we zorgen, gezien we al jaren deze betrouwbare installaties verzorgen.

Camera in beeld

Veel ondernemers gebruiken camera’s voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen. Ook steeds meer particulieren gaan hun eigendommen beveiligen met camera’s. De politie gebruikt in het dagelijks werk vaak camerabeelden om misdaden op te lossen. Om te weten waar camera’s geïnstalleerd zijn en wat zij ‘zien’, maakt de politie gebruik van een databank, genaamd ‘Camera in Beeld’. Met deze databank kan de politie nog sneller zien waar in de buurt van een misdaad (bijvoorbeeld een woninginbraak) zich camera’s bevinden die mogelijk beelden van de dader hebben. Hierdoor kunnen daders sneller worden gepakt.

Lees het complete artikel over ‘Camera in beeld’ op de website politie.nl

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!