Deuren en sluitwerk

iLOQ Sluitsysteem

Het enige systeem zonder batterijen ter wereld!

Nieuw !!!!! slimme klinken

Draadloos de klink activeren met Tag, Pasje, Zorgpolsband of Smartphone. Te koppelen met andere toegangscontrole systemen.

Vraag naar de mogelijkheden.

Het enige systeem zonder batterijen ter wereld!

iLOQ S10 is het enige digitale sluitsysteem ter wereld dat zichzelf van energie voorziet door de benodigde energie uit het insteken van de sleutel te halen. Dit betekent dat de cilinders en sleutels zonder batterijen werken.
Het sluitsysteem zonder batterijen is eenvoudig en betaalbaar in onderhoud. Er hoeven geen batterijen te worden vervangen en de cilinders en sleutels werken altijd. Het batterij loze iLOQ-systeem bespaart na verloop van tijd veel geld en is milieuvriendelijk.

Waar kom je de iLOQ o.a. tegen:

  • Zorginstellingen
  • Wooncorporaties
  • Vastgoedbeheer
  • Business Centres

Digitale sleutel zonder batterijen:

  • Unieke SHA-1 chip
  • Sleutel met RFID

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

In geval van een verloren sleutel is het niet nodig sleutels of cilinders te vervangen

De toegangsrechten van een verloren of gestolen iLOQ sleutel kunnen softwarematig worden gewist. Snel, gemakkelijk en veilig. En kostenefficiënt, want er is geen nieuwe cilinder nodig. Nog in gebruik zijnde sleutels blijven gewoon werkzaam. Zo zorgt iLOQ jaar in, jaar uit, voor het hoogst mogelijke veiligheidsniveau.

iLOQ - Sleutel

Bouwkundig

bouwkundig

Elektronisch

elektrisch

Deurdrangers

Heeft u deurdrangers nodig? Wij leveren diverse deurdrangers inclusief een service en onderhoudscontract. Deurdrangers zorgen voor een langere levensduur van uw deuren en daarmee levert het u ook een kostenbesparing op. Door deuren gecontroleerd te openen en sluiten voorkomt u tocht in uw pand en eventuele beschadigingen aan muren en deuren.

deurdranger

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!