Deze domeinnaam is geregistreerd voor een klant van Dentech!

Controleer beschikbaarheid domeinnaam

Registratie domeinnaam

Het bedenken van een goede en pakkende domeinnaam is van belang voor u als ondernemer. De keuze van een domeinnaam dient weloverwogen te zijn aangezien uw domeinnaam overal tot uiting komt.

Ervaring leert tevens dat er een wildgroei is aan domeinnamen binnen veel bedrijven. Dentech Automatisering beheert al uw domeinen overzichtelijk en ontvangt u jaarlijks een overzicht van de door u geregistreerde domeinnamen inclusief registratie datum.

Populaire extensies zoals .nl, .com, .eu, .org, .shop, .be en .de registreert u voor € 10,00 per jaar (inclusief eventuele doorverwijzing en jaarlijks overzicht).

Andere extensie nodig? Neem contact met ons op voor de tarieven.

Webhosting

Om een website op Internet te kunnen plaatsen heeft u webruimte/webspace/webhosting nodig. Wij maken geen gebruik van verschillende webhosting pakketten maar hanteren slechts één pakket, namelijk: onbeperkt*. Onbeperkt aantal mailboxen, onbeperkt aantal FTP accounts en onbeperkt aantal databases. Voor slechts € 4,95 per maand heeft u een onbeperkt webhostingpakket met de mogelijkheid om gebruik te maken van b.v. WordPress, Drupal, Joomla of Magento.

* voor € 4,95 heeft u 5 GB aan opslagruimte. Meer opslag nodig? Neem contact met ons op voor de tarieven.

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!