Mobiele telecom

De markt voor mobiele telefonie wordt steeds dynamischer en is alleen nog maar door echte specialisten te beheersen. Afgelopen jaren hebben wij alle expertise in huis gehaald

om het beste abonnement aan een bepaald verbruik te koppelen. Veel mensen en of bedrijven hebben een abonnement wat niet aansluit met het bel en internet verbruik. We hebben samen met onze jarenlange ervaring en een geheel automatisch systeem de juiste analyse voor het juiste abonnement dat bij u past. De ruim 400 soorten abonnementen zijn ook moeilijk te volgen als u er niet de gehele dag hard mee aan de slag bent.
Wilt u weten of uw 06-nummer klopt met uw verbruik en wilt u op de hoogte blijven wat het in de toekomst zal zijn? Stuur ons dan een mail met uw 06-nummer, de naam van de provider, en de naam van de contractant. U ontvangt geheel vrijblijvend het antwoord van Dentech. Dentech houdt voor u exact bij wat de status is van uw 06-nummer. Dit betekent dat u zelf niets bij hoeft te houden wanneer er iets mag gebeuren met uw 06-nummer. Ook zoeken we bij iedere gebruiker het juiste soort abonnement.
Kortom: Dentech is er voor u om bij de mobiele providers een zo goed mogelijk abonnement te verkrijgen en al de zorg uit handen te nemen!

Mailt u de volgende gegevens naar ons en u ontvangt geheel vrijblijvend een passend advies.
06 nummer provider naam contractant:

 

 

 

Toestellen tablets

We leveren al de bekende merken en type toestellen en tablets. De gangbare toestellen en tablets hebben we op voorraad en direct te leveren en anders hebben we meestal binnen een werkdag al de gewenste apparatuur in huis. Ook verzorgen we graag de speciale toestellen op gebied van, slechthorend, kinderen, duosim.

Management mobiel

Het beheren van de gebruikers kan zeer lastig en onoverzichtelijk zijn. Dentech heeft de oplossing voor het beheren van de toestellen en tablets. Met een webbased tool heeft alles in beeld en kan alles op afstand beheren.

Reparaties

De meeste reparaties kunnen we zelf uitvoeren met onze speciaal opgeleiden technici. We kunnen dit ook op locatie verzorgen en u heeft de mogelijkheid om tijdens de reparatie gebruik te maken van een servicetoestel. Dus u blijft altijd bereikbaar en online via Dentech.

Inbouw

Om veilig onderweg te kunnen telefoneren is een betrouwbare en kwalitatief goede carkit van groot belang. Afhankelijk van het type auto heeft u al een carkit compleet ingebouwd voor een bedrag van € 199,00

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!