Problemen met je website?

Loop je tegen problemen aan met je bedrijfswebsite? Dentech is gespecialiseerd in het lokaliseren van websiteproblemen zoals performance, white screens, foutmeldingen, mailformulieren die niet meer werken, etc. Bel 076-5493797 of neem via de knop hieronder contact met ons op.

Probleem oplossen

Is je website (mogelijk) gehackt? Krijg je een wit scherm te zien bij het openen van de website? is inloggen niet meer mogelijk of loop je tegen een ander probleem aan waar je hulp bij nodig hebt? Wij hebben voor ieder probleem een oplossing!

Site aanpassen

Wil je je website aanpassen, weet je niet waar je moet beginnen maar en kom je er niet aan uit? Ben je toe aan een nieuwe responsive website maar heb je daar maar een beperkt budget voor? Voor alle situaties hebben wij een oplossing!

Snelheid optimalisatie

Merk je dat je website traag is en weet je niet waardoor dat komt? Wij zorgen ervoor dat je website weer optimaal functioneert! Hiervoor duiken we naast een screening van de website code diep in de database (MySQL) van de website.

Preventie & Onderhoud

Dagelijks worden honderden website gehackt maar de kans op een hack kun je verkleinen door ervoor te zorgen dat o.a. de PHP code van je website voldoet aan de hedendaagse standaarden. Wij kunnen websites die geschreven zijn op basis van verouderde PHP versies omzetten naar de nieuwste versie.

Vindbaarheid verbeteren

Is je website niet goed vindbaar of had je andere verwachtingen? Wil je iets doen met Google AdWords of Facebook advertenties maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij helpen je in het zadel om het maximale uit je website te halen!

Website bouwen

Is je website niet mobile-proof, wil je een nieuwe website omdat de huidige website niet meer voldoet en aanpassen geen zin meer heeft? Of heb je helemaal nog geen website? Wij bouwen een website voor je die voldoet aan de hedendaagse standaarden. Een website heb je bij ons al vanaf € 350!

Onze kennisgebieden

Advies of hulp op maat nodig? Bel 076 549 37 97 voor
contact met één van onze website specialisten!

Eerste hulp bij website problemen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op!

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!