Detectie

Om de controle te houden over de bewonersgroep is technische controle een hulpmiddel voor de mensen van de zorg. Ook dat er een alarm oproep geactiveerd wordt als er detectie gemaakt wordt is van groot belang. Zorg kan daarop acteren en de juiste acties opvolgen.

Dwaaldetectie

Om bewoners vrij te laten wonen, kunt u bewoners uitrusten met een actief element wat ze bij zich dragen. In de omgeving wordt een netwerk opgebouwd waarbinnen de bewoners zich mogen verplaatsen. Gaat een bewoner buiten deze omgeving, wordt naar wens de zorg opgeroepen en u weet exact waar de bewoner zich bevindt. U kunt ook deuren laten blokkeren als een bewoner in de buurt komt van het netwerk. Kortom: met de dwaaldetectie van Dentech Care weet u exact als een bewoner buiten de gewenste omgeving gaat.

Valdetectie

Om de attentie te krijgen als er een bewoner valt is een prettig gevoel voor de zorg en uiteraard veilig. U kunt zelf bepalen waar de attentie uit moet komen en dat alles veilig bewaakt door het Dentech Care oplossing.

Positie bepaling

Om langer te kunnen wonen in een intramuraal of extramurale omgeving is een positie bepaling zeer handig en ook weer veilig. U kunt op ieder gewenst moment kijken waar iemand zich bevindt binnen een locatie en ook optioneel waar ook ter wereld. We hebben ook de mogelijkheid om een kader te maken waarin iemand zich mag bevinden. Bijvoorbeeld in een locatie binnen en in tuin. Gaat men buiten het aangegeven kader, kan de zorg of externe instanties opgeroepen worden.

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!