Websites

Een goede bedrijfswebsite is al lang niet meer iets waarvoor u bij een duur reclamebureau of webdesignbureau hoeft aan te kloppen. Echter een goede bedrijfswebsite welke ook nog goed gevonden wordt is nog wel een uitdaging!

Dentech Automatisering maakt gebruik van up to date technieken & tools om uw bedrijfsidentiteit om te zetten tot een eenvoudig te onderhouden website die zowel goed vindbaar is en goed oogt op zowel een computer als telefoon of tablet.

Wilt u alleen een bedrijfsbrochure online hebben of wilt u een website met de mogelijkheid om klanten in te laten loggen op uw online winkel? Al vanaf € 45,00 per maand heeft u complete bedrijfswebsite die voldoet aan alle actuele Internet standaarden.

Onze aanpak

In het vrijblijvend gaan we in op uw eisen en wensen met betrekking tot de website waarbij de kritische succesfactoren ‘ken uw klant’, ‘wees actueel’, ‘gebruikersvriendelijke website’ en ‘herkenbaarheid’ belangrijke gespreksonderwerpen zullen zijn.

Ontwerpfase

In de ontwerpfase worden de eisen en wensen met betrekking tot de vormgeving uitgewerkt tot een voorstel. Dit voorstel dient als basis voor de verdere ontwikkeling van de website. Tijdens de ontwerpfase van uw website bent u van begin tot eind betrokken.

Ontwikkelingsfase

Tijdens de ontwikkelingsfase wordt de motor van uw website ontwikkeld. De website wordt modulair opgebouwd waardoor het mogelijk is om uw website in de toekomst op eenvoudige wijze uit te breiden. Ook tijdens deze fase bent u direct betrokken van begin tot eind.

Publiceren

De website is gereed en wordt op het Internet geplaatst en aangemeld bij zoekmachine’s om uw organisatie te promoten.

Beheer en onderhoud

Nadat de website definitief in gebruik is genomen vindt er achter de schermen dagelijks beheer en onderhoud plaats. Dagelijks wordt er een backup gemaakt van de website en worden alle beveiligingsupdates van WordPress geïnstalleerd.

 

Contentmanagement

De basis van de door ons gebouwde websites is het Content Management Systeem (CMS) WordPress. WordPress stelt u in staat om content (zoals tekst, grafische zaken, video, enz.) te creëren, wijzigen, beheren en te publiceren. Tegelijkertijd zorgt WordPress voor een aantal regels, processen en workflows die een samenhangende website verzekeren. Op deze manier kunt u op eenvoudige wijze zelf uw website up to date houden. Het is ook mogelijk om het complete onderhoud onder te brengen bij Dentech Automatisering.

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!