VoIP Telecom

Bellen via het internet. Met VoIP telecom van Dentech kunt u kosten besparen en tegelijkertijd de kwaliteit van een zakelijke telefonie-oplossing behouden. Omdat de dienst gebaseerd is op Voice over IP is uw oplossing veel flexibeler en schaalbaarder en hoeft u niet altijd langer te investeren in fysieke telefooncentrales. Met VoIP telecom worden communicatie en IT geïntegreerd. Door de implementatie van VoIP telecom kan uw organisatie veel besparen op gesprekskosten met behoud van kwaliteit van uw telefonie.

 

VoIP partners Dentech

SIP trunk

Een SIP Trunk is vergelijkbaar met een traditionele telefoonlijn. De SIP Trunk vervangt uw telefoon- of ISDN-lijn voor een VoIP aansluiting zodat u onder andere flink kunt besparen op uw gesprekskosten. Als u nog een fysieke telefooncentrale heeft die zijn werk nog prima doet of niet afgeschreven is kunt u uw telefooncentrale door middel van een SIP Trunk verbinden met het Hosted Telecom platform van Dentech. Hierdoor heeft u geen analoge of ISDN lijn meer nodig. Tegenwoordig is bijna iedere telefooncentrale geschikt voor Voice over IP. U kunt dus bijna altijd gebruik maken van een SIP Trunk. Twijfelt u of uw centrale geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Hosted voice

Dentech biedt verschillende VoIP diensten aan waarmee u direct kunt besparen en de flexibiliteit van uw telefonie-omgeving verhoogd. Hosted Voice is een telefonie-omgeving in de cloud voor al uw telefonie. U verbindt uw toestel of computer met het Hosted Telecom platform Dentech en kunt meteen gebruik maken van alle features. U heeft zelf geen telefooncentrale meer nodig.
Een van onze betrouwbare oplossingen is Xelion. Inmiddels hebben we een flink aantal tevreden klanten met al de functies die deze oplossing u te bieden heeft.

PAXTON SIP KOPPELING

Speciaal voor Paxton hebben we een sip koppeling gemaakt, om de Net2Entry intercoms goed te laten functioneren met bijvoorbeeld smartphones. De opgebouwde oproepen vanuit de intercom van Paxton naar een smartphone, of meerdere bevat meestal alleen geluid en geen beeld.

Het grote voordeel van deze koppeling is, dat alle aanpassingen gedaan worden in de Cloud en niet meer in de intercom. Dat betekend niet meer lokaal op de intercom. In de dienst zit ook een complete rapportage met alle oproepen, waar en wanneer en hoelang.

De intercom dient wel een internet connectie te hebben, of een 4G router.

https://dentech.nl/wp-content/uploads/paxton-sip-1.mp4

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!