Over Dentech

Dentech heeft afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en is sinds 2001 actief bij bedrijven en particulieren op het gebied van telecommunicatie, beveiliging en automatisering. Telecommunicatie, beveiliging en automatisering zijn de laatste jaren zo dicht naar elkaar toegegroeid dat ze niet meer los te denken zijn.

Visie

De visie van Dentech Telecommunicatie, Beveiliging & Automatisering is een optimale bereikbaarheid, betrouwbaarheid, tegen de laagst mogelijke kosten.
De klant staat centraal bij Telecommunicatie, Beveiliging & Automatisering. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen door het onderhouden van een hechte en open relatie.

Werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk en geheel afgestemd op de wensen en behoefte van uw werk- of woonomgeving. Iedere situatie is anders en daarom maakt Telecommunicatie, Beveiliging & Automatisering altijd een maatwerkoplossing met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Of het nu gaat om een bedrijf, kantoor, school, winkel of woonhuis, Dentech is hiervoor de juiste partner!

Toekomst

Dentech Telecom & Beveiliging hecht veel waarde aan een langdurige relatie en heeft een 24/7 servicedienst waar u als klant gebruik van kan maken. Daarnaast streven wij ernaar om onze klanten periodiek te bezoeken om onze systemen en diensten te evalueren en nieuwe innovaties toe te lichten.
Onze jarenlange ervaring willen we graag met u delen!

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!