Paging 

Een hele goed oplossing om aan de brandweer eisen te voldoen en de nen 7525 is een paging installatie. U kunt deze parallel aanleggen aan de zorg oplossing zoals bijvoorbeeld een Dect installatie waar de zorg oproepen op binnen komen.
Semafonie, of paging, is een dienst waarmee het mogelijk is om personen op te roepen die een semafoon ( pieper ) bij zich dragen. De oude systemen kunnen alleen een nummer zenden, maar nu is het mogelijk om een complete tekstoproep naar een semafoon te sturen en is het mogelijk om een voice mail (een soort antwoordapparaat) in te spreken. De semafoonbezitter wordt hiervan op de hoogte gebracht, via een code die vervolgens door het systeem naar de gebruiker wordt overgezonden.
Een semafoonoproep is in principe éénrichting-verkeer. De semafoonbezitter zal bij het krijgen van een oproep zelf op basis van de oproep actie moeten ondernemen door bijvoorbeeld de oproeper terug te bellen. Semafonie wordt tegenwoordig weinig meer gebruikt. Bij het grote publiek heeft GSM, en dan met name de SMS-functie daarvan, die functie overgenomen. Semafonie wordt nog wel gebruikt in een professionele omgeving, waaronder de hulpverlenende instanties, denkend aan de mensen in de zorg en de mensen van de BHV. Per locatie moet een meting gedaan worden, om te bepalen hoeveel zenders er nodig zijn.

Toestellen

In de zorg zijn er toestellen voor de zorg die de zorg oproepen kunnen opnemen en praten met de bewoners. Maar ook voor de bewoners zijn er tal van toestellen die voldoen aan de eisen voor de bewoners. De kwaliteit en betrouwbaarheid van een toestel voor de zorg staat op nummer 1. We hebben daarom ook gekozen voor reeks van toestellen die echt goed zijn. Denk bijvoorbeeld aan:
– waterdicht
– stootvast
– noodknop
– eenvoud

Neem contact op

Stuur ons een e-mail en we komen zsm bij u terug!

Niet te lezen? Maak code captcha txt
WhatsApp WhatsApp ons!